If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Мнения, впечатления, наблюдения за 147/156/GT относно обяви в сайтове.
Благодаря за отговора, колега
Само едно уточнение, екотаксата към разходите за КАТ ли ги слагаш или е 460 лв КАТ+260лв екотакса
Би трябвало тотал всичко, самата регистрация не знам точно колко беше, но не би трябвало да е повече от 60-70, та с бакшиша, еко такса и гражданската толкова Както ти казах, ако няма нещо допълнително като ремонт, около хиляда излиза обслужването с регистрацията.
Успех на колегите в търсенето, много са апетитни цените вече на 147 фийсовите, само да Ви кажа разходите в КАТ София (не е Алфа, но близки като показатели)~ 260лв. екотакса, като чувам, че са я вдигнали (зависи от годините на мпс, а и къде точно я плащаш), рег. номера, общ преглед на каналите, талон, комисион банка ~40лв., първият ГТП вече не се прави в Кат, а който където иска и може ~40лв.! ГО и каско на вноски отива над 500лв. при мен.
sigpic ex Аlfa Romeo 156 2.0 16V TWIN SPARK mod '99 замина...
0889 636 093
почнал е от 4к и ще се продаде може би на 2к, ако всичко което пише е сменил и я е обслужил, защо ще я продава? Няма кожа, неприятен махагон за мен като визия, определено бих се оглеждал за фейса, така и така ще се дават пари.
sigpic ex Аlfa Romeo 156 2.0 16V TWIN SPARK mod '99 замина...
0889 636 093
Здравейте, колеги, колкот и мъка да ми представлява, че няма вече да спамя само колегата @Zlobbich с въпроси, човека ме посъветвада питам тук, за конкретни модели на Alfa Romeo 147. За да огранича обявите който да гледам и споделям, ще си кажа изискванията и претенцийте, и ще помоля за няколко съвета. Подчертавам, млад шофьор съм.
Да почнем с питането, кой двигател да търся? Едни казват дизел, други бензин. А вие сте патилото.
Изискванията са:
Цена до 3500, като може малко и нагоре. Двузонов климатроник, четири врати.
Има няколко обяви из сайтовете с цена от 3700 за facelift-а, но се чудя, тъй като има и много обяви с цена около 3200-3500 преди него.
За дизел: 3700 - Автокъща в Дупница - facelift, светъл салон. 3500 - частно лице във Варна - Изглежда свежо и запазена, основно това фолио на тавана ме притеснява, бонус зимни летни гуми и 2 чифта джанти, няма да имам еко такса, само пререгистрация и нотариус.
Comment